lördag 17 mars 2012

17 mars fototur till Näsa Äng

En gråmulen morgon, det blev en fototur till Näsa Äng, en flik av Värtan utanför Stockholm. Isen ligger kvar, men lite vatten fanns för fåglarna att simma i.5 kommentarer:

 1. Mysigt det ser ut... Dock är det lite kallt =)
  Ha ha ha ja det var lustigt att det var en krukväxt. lurad till tusen =) he he he
  Ha en god kväll vännen. Kramis

  SvaraRadera
 2. Oj, jag har helt missat att du också börjat blogga. Men nu har jag rättat till det ;) . Skall bli kul och komma hit och titta på lite foton ibland. Du har ju säkert mycket mer att fota borta hos dig. Visserligen så gör jag lite ryck ibland och tar med mig kameran på promenaderna. Och jag försöker verkligen och anstränga mig för att det skall bli annat än hundar :) . Jag brukar säga att jag måste träna mitt fotoöga. För det är nog så det är, man måste träna upp sig för att hitta motiv att fotografera.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marketta, kul att hittade hit :-) Min blogg är ny från Jan. blev så pga av att mina hemsidor försvann, när jag fick nytt bredbandsbolag. Jag försöker att alltid ha kameran med i fickan när jag går ut.
   Kram Birgitta

   Radera
 3. Hej, Birgitta!
  Hittade detta tips på en blogg så att du kan ta bort din krångliga verifiering. Många bryr sig inte om att skriva en kommentar då den vågiga texten är oläslig och det tar för lång tid att hitta någon som funkar.

  "Om man har det nya gränssnittet där man gör sina inlägg måste man först byta tillbaka till det gamla, sen kan man under fliken för kommentarer kryssa ur alternativet med ordverifiering."

  Fina foton, som alltid!
  Hoppas du blir hjälpt av detta?
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta för beröm av mina foton, nu har jag kryssat ur ordverifieringen, hoppas det försvinner, för det är så krångligt att skriva rätt.
   Tack för hjälpen.
   Kram Birgitta

   Radera