söndag 6 maj 2012

6 maj - min dator är på reparation

God morgon, ja min dator ville inte starta i onsdags, jag ringde en kille som jag fått veta är duktig, han kom i fredags, tog med datorn, ska spara det som går att spara ner, sen "blåser" han ur den, kommer troligen tillbaka på måndag eftermiddag med datorn. Sen blir mitt jobb att lägga tillbaka mina program och hoppas att det ska gå bra, kommer nog att ropa på hjälp i Målarboden :-))
Här skiner solen idag, jag fotade fullmånen tidigt i morse, precis när den hade börjat att gå ner, hade jag bara vaknat  15 min. tidigare, så hade jag fått med hela månen, nu är det bara lite av den som syns, synd :-(
Glömde också säga att datorkillen fick igång min gamla dator, men hårddisken låter så hemskt i den, men än så länge kommer jag ut på den.
Ha en fin söndag !
Kram Birgitta

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Krånglande datorer är då inte muntert inte och dyrt att reparera om de är någon idé. Ibland är det bättre att köpa nytt. Att formatera hårddisken kan man göra själv men ett jäkla jobb att fixa till alla inställningar sedan. Så gäller det att man har CD-skivor med alla program...
  Lycka till och hoppas att det löser sig!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 2. Orre är kul att höra, jag har sett orrspel några gånger. Nackdelen är att man måste upp så tidigt i ottan!
  Hoppas att datorn funkar igen!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Ja fy sjutton för dessa bråkande datorer. När de trillskas så gör de då sannerligen med besked =(. Håller tummen hårt att du ska få hem den som imorgon igen. Kommer inom kort att köpa mig en ny stationär så att ordningen blir återställd här hemma =) Gillar min laptop, men saknar den stora maskinen.
  Massor av varma kramar till dig vännen!

  SvaraRadera