torsdag 5 april 2012

5 april - kom hem igår

Jag kom hem igår från sjukhuset, efter min operation, den gick bra, men droppet som sattes in innan, gick det galet med, vätskan gick ut i vävnaderna i min vänster arm, den svullnade och den värker så hemskt hela tiden, det ska gå över sa läkaren på Karolinska, så nu har jag ont i båda mina armar. Känner ännu ingen skillnad för det jag op. för, domningar o värk i höger arm och hand, men det kan ta tid, för det var så extremt trångt för nerverna, så op. tog längre tid än beräknat. Nu nog om detta, jag har gjort en påskhälsning till mina bloggvänner med önskan om En Glad Påsk !8 kommentarer:

 1. Hoppas av hela mitt hjärta att du ska läka i hop bra nu. & att dina extra smärtor ska avta snabbt. Önskar dig en riktigt Glad Påsk vännen!
  Kramis Bettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bettan
   Önskar detsamma till dig
   Kram

   Radera
 2. Hej!
  Men vilket elände du råkat ut för då! Det räckte väl med de krämpor du hade? Hoppas innerligt att detta läker ut snabbt annars ska du kontakta läkaren och kräva åtgärd!
  Krya på dig!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta, ja värken sitter i den som bara den i den felsprutade armen, ska till distriktssköterskan på tisdag, ska höra med henne hur jag ska göra
   Kram

   Radera
 3. Hoppas det börjar bli bättre snart då. Inte roligt och ha ont, det har jag verkligen fått lära mig det här sista året med mina fötter.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marketta, ingen bättring i den felsprutade armen, men för övrigt kanska så ok.
   Kram

   Radera
 4. Kikar in & önskar dig en fin dag. & vill bara hoppas att allt läker på bra som det ska. Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bettan, önskar dig detsamma
   Kram

   Radera