torsdag 5 april 2012

5 april - kom hem igår

Jag kom hem igår från sjukhuset, efter min operation, den gick bra, men droppet som sattes in innan, gick det galet med, vätskan gick ut i vävnaderna i min vänster arm, den svullnade och den värker så hemskt hela tiden, det ska gå över sa läkaren på Karolinska, så nu har jag ont i båda mina armar. Känner ännu ingen skillnad för det jag op. för, domningar o värk i höger arm och hand, men det kan ta tid, för det var så extremt trångt för nerverna, så op. tog längre tid än beräknat. Nu nog om detta, jag har gjort en påskhälsning till mina bloggvänner med önskan om En Glad Påsk !



8 kommentarer:

  1. Hoppas av hela mitt hjärta att du ska läka i hop bra nu. & att dina extra smärtor ska avta snabbt. Önskar dig en riktigt Glad Påsk vännen!
    Kramis Bettan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Bettan
      Önskar detsamma till dig
      Kram

      Radera
  2. Hej!
    Men vilket elände du råkat ut för då! Det räckte väl med de krämpor du hade? Hoppas innerligt att detta läker ut snabbt annars ska du kontakta läkaren och kräva åtgärd!
    Krya på dig!
    Kram, Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Agneta, ja värken sitter i den som bara den i den felsprutade armen, ska till distriktssköterskan på tisdag, ska höra med henne hur jag ska göra
      Kram

      Radera
  3. Hoppas det börjar bli bättre snart då. Inte roligt och ha ont, det har jag verkligen fått lära mig det här sista året med mina fötter.

    Kramizzar
    Marketta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Marketta, ingen bättring i den felsprutade armen, men för övrigt kanska så ok.
      Kram

      Radera
  4. Kikar in & önskar dig en fin dag. & vill bara hoppas att allt läker på bra som det ska. Kram kram

    SvaraRadera