måndag 6 augusti 2012

Igår - 5 augusti

Jag har i flera dagar påpekat att det är så rött runt mitt sår på foten för de som lägger om såret, avvakta och se, sa en av dem då, sen i torsdags så tyckte den som kom att jag skulle ringa in till plastikmottagningen för att få komma och visa upp foten, fick en tid samma eftermiddag, vilken läkare, han vill jag aldrig se eller träffa mer, han klippte upp bandaget och stack mig två gånger i benet under tiden han klippte, sa ingenting, sen tog han bort agrafferna, det gjorde så hemskt ont, frågade inte hur det gick, jag ville förklara att det det röda runt såret inte såg bra ut, han förstod inte vad jag menade, sa han, nähä sa jag bara orkade inte med honom, sa att jag är väldigt trött, det är så efter operationen, fick jag till svar bara. En syster la om såret och jag fick åka hem igen.

Sen nästa dag så tog min man bort bandaget, för att såret skulle få lufta innan distriktssköterskan kom och la om igen, sitter då ute på balkongen i solen, får se något som glimmar till runt såret, då har läkaren som tog bort agrafferna, glömt kvar 1 st, sköterskan som kommer har ingen tång för sånt med sig, men vi hade en pincett, som hon fick bort den med.

Sen i helgen så var det helgpersonal som la om såret, på söndagen så såg det så hemskt ut, rött och kladdigt, sköterskan tyckte jag skulle ta mig till husläkaren efter helgen, men jag ringde till KS och avdelningen där jag var inlagd för op. fick komma in på em, de såg på en gång att det var infektion, tog odling och gav mig pencillin, du hade rätt sa läkaren och klappade mig på foten, en jättebra läkare som hade jouren. Fotot från 5/8, innan jag åkte till KS.4 kommentarer:

 1. Men lilla vännen, så du ser ut. Hoppas att det vänder nu. Har du mycket ont också?
  Krya på dig kram
  //Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kajsa, ja det är ont
   Kram Birgitta

   Radera
 2. Men hur i helvete kan du bli behandlad på detta viset! Usch va förbannad jag blir nu... Lova mig vännen, även om det är jobbigt. Detta ska defenetivt lexmaria anmälas!!!!
  Den läkarn du träffade första gången har gjort mer än ett fel. Ooooo va det kokar i mig nu.. Är så satans ledsen för din skull att du ska behöva att gå igenom detta. Men du ska se att det blir bra med dina medeciner som du nu får. Vänder det inte inom 2 -3 dagar så hör du av dig till avdelningen. Då kanske du behöver starkare preparat!!! Tur att du i alla fall fick en bra läkare där!
  Kramar om dig <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bettan, får se om jag orkar med att anmäla, mår så dåligt när jag tänker på denna läkare :-(
   Det ser ut som att det håller på att vända nu, hoppas att få svar på odlingen de tog.
   Kram Birgitta

   Radera